fredag den 13. juli 2012

Litauen


Lidt sene opdateringer:
Den 9/7 var det dejligt vejr, og min dejlige familie og jeg sad på café og fik forsinket morgenmad/ tidlig frokost. Der er nogle lidt underlige skikke når man sidder på café: maden kommer ikke samtidigt. Den mad der tager kortest tid at lave kommer først også videre. Det er bare lidt surt, for de første noget jo at blive færdig, før det sidste mad kom. Vi er i byen Nida på øen Neringa, som er lige ved siden af Litauen. Det er en ren turist-ø! Vejret er varmt, lækker strand, billige is pg café og restaurantioner over alt. Det er bare skøøønt! Det må jeg være ærlig at sige, det havde jeg ikke troet at der var sådan nogle steder i Litauen. 
  I løbet af dagen gik vi ture og så os lidt omkring. Der er nogle sandklitter rundt omkring, og vildt gode udsigter på højtepunkterne. 
  Den 10/7 var vejret også godt. Vi så Thomas Mann sommerhus, hvilket var lidt af en skuffelse, da det næsten kun var bygningen og farven på væggene man så, altså ingen møbler og anden indretning. Bagefter var vi på stranden i det gode vejr. Med lidt sol og vand på kroppen er alle glade. Vi så også de lokale kirke og den gamle bydel. 
  Alt er enormt billigt i Litauen i hvert fald på Neringa. man kan komme på café og få et godt måltid med drikkevarer til for fem personer til 150 kr. eller mindre! Billigt!
11/7 har vi kørt videre til Vilnius, som er Litauens hovedstad. -Det var en lang køretur, men vi så mange storke og deres reder! Spændende!
Flere opdateringer vil komme løbende


*Da jeg ikke er hjemme i de kommende uger vil kommentar godkendelse og svar komme løbende. Hav' det fantastisk <3


-Knus Karen<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar